Bjärsjölagårds Slott - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Bjärsjölagårds Slott

Välkommen till vitkalkade Bjärsjölagårds Slott i hjärtat av Skåne. En pärla, omsorgsfullt bevarad och renoverad med största varsamhet, som erbjuder allt ni kan önska för lyckade festligheter av såväl privatperson som företag.

2-500 personer Öppet till 03:00

Slottet ligger inbäddat mellan böljande fält och allékantade vägar, en vacker inramning oavsett årstid. Festsalarna inne på slottet samt i det lantliga slottsstallet och stenlogen är anpassade för såväl det mindre som större sällskapet. Oavsett val av lokal har ni tillgång till kryddträdgård, innergård och terrass som passar perfekt för välkomstdrink och vigsel i det fria när vädret tillåter (kan också hållas inomhus eller i närliggande kyrkor). Tillsammans med era nära och kära kan ni dessutom övernatta på slottet, totalt 52 bäddar, innan ni avrundar helgen med en härlig frukost.


Kapacitet

Olika lokaler med olika stil och karaktär beroende på önskemål.
- Gröna matsalen på slottet: 48 personer
- Beritzholm på slottet: 130 personer
- Slottsstallet: 100 personer
- Stenlogen: 500 personer (kan delas av)

Öppettider

Tider justeras enligt önskemål och beroende på lokal.

Mat

I slottsköket andas tradition och skånskt gemyt. Här lagas mat med stor omsorg och kärlek baserad på högklassiga råvaror, gärna från lokala leverantörer med säsongen i fokus. Helhetskoncept och cateringmöjlighet beroende på lokal.

Dryck

Beroende på val av lokal erbjuds helhetskoncept eller medtag av egen dryck. God mat förtjänar ett passande vin för att krydda den gastronomiska upplevelsen och vin väljs därför med stor omsorg till samtliga rätter. Självklart finns alkoholfria alternativ för den som så önskar.

Underhållning

Lokalerna på slottet är anpassade för bland annat utställning, föreläsning och fester med allt från DJ till storband som underhåller in på småtimmarna.

Utrustning

Lokalerna är utrustade med modern teknik såsom exempelvis luftkonditionering, reglerbar ljussättning, trådlösa mikrofoner och trådlöst internet.

Adress

Djupadalsvägen 9
275 95  SJÖBO

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Herrgård / Slott, Festvåning, Restaurang, Nattklubb, Annorlunda plats

Antal personer 2 - 500

Stänger kl 03:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta