Ballbreaker - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Ballbreaker

Det finns få andra platser i Stockholm där ni under ett och samma tak kan kombinera så många olika aktiviteter med en inspirerande restaurangupplevelse, och du som gäst bara behöver lägga minimalt med tid för planering.

Vi kan under ett och samma tak erbjuda ett helhetskoncept i form av bowling, bilbana, dart, shuffleboard, biljard, jaktsimulator, golfsimulator, racingsimulator, basket samt VR. Detta kombinerar vi med fördel ihop med er fest, konferens, kickoff, lunch och/eller middag.

2-900 personer Öppet till 01:00

BallBreaker är en anläggning som är skapad utifrån tanken att ge er en upplevelse utöver det vanliga så att du som gäst vill besöka oss igen…och igen.

BallBreakers storlek och vår erfarenhet gör oss väldigt flexibla i vårt skapande av er upplevelse. När ni bowlat klart kan ni ta en drink i loungen eller varför inte slå några hål i golfsimulatorn och sedan ge er ut på vildsvinsjakt i jaktsimulatorn, för att sedan avsluta med en middag i restaurangen.

Kapacitet

Våra lokaler är flexibla och kan anpassas efter ditt evenemang. Vill ni komma hit och mingla och ta en drink så får vi plats med 900 personer. För sittande middag kan vi ta upp till 250 personer. Vill ni ha en middag för 2-80 personer i eget rum så löser vi det också. Ställ frågan till oss så tar vi det därifrån.

Öppettider

Mån-tors 11.00-23.00
Fre 11.00-01.00
Lör 12.00-01.00

Mat

Lunch, a la carte, 2-3-rättersmeny, buffé eller enligt önskemål från vår a la carte.

Dryck

Fullständiga rättigheter.

Underhållning

Vi har konferens & möteslokaler som är fullt utrustade med det du behöver vad det gäller teknik och utrustning. För ert event hjälper vi gärna till med Dj, ljud och ljus, mm.

Adress

Lindhagensgatan 114
112 51  STOCKHOLM

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang, Annorlunda plats

Vad ingår?
Festpaket
Våra festpaket kan du med lätthet komponera själv. Vi har erbjudanden som startar vid 250 kr/p för middag och aktivitet, upp till ca 950kr/p för 3-rätters middag inkl. stora aktivitetspaketet. Allt däremellan, och även över det är möjligt. Om du kontaktar oss så lyssnar vi på vad du vill och vilken budget du har. Sen gör vi alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd.

Antal personer 2 - 900

Stänger kl 01:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta