Åsby Hotell - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Åsby Hotell

Välkommen till Åsby Hotell! Oavsett om du planerar en släktträff, familjemiddag, konferens, bröllop eller ett möte så har vi det perfekta paketet för dig. Vi erbjuder allt från Dinnershows med serverande och sjungande artister till enklare middagsbufféer. Vi lovar er en kväll i vacker miljö ni sent kommer glömma!

10-200 personer

Välkommen till Åsby Hotell! Den unika och vackra miljön runt natursköna Skantzsjön gör just Åsby Hotell till en plats för gemenskap och samvaro. Vissa högtider vill man fira lite extra och då finns vi här för dig.

Oavsett om du planerar ett företagsevent, familjemiddag, släktträff eller ett bröllop så har vi lösningen för er. På Åsby Hotell kan du njuta av fullutrustade lokaler med en ombonad känsla. Vi erbjuder allt från ”Dinnershow” med sjungande och serverande artister till enklare middagsbufféer.

Vi erbjuder även ett stort utbud av kringaktiviteter för att sätta guldkant på er tillvaro hos oss. Vad sägs om en avkopplande sparitual i vårt spa, Åsby-äventyret för att öka sammansvetsningen eller en kajaktur på kanalen.

Vi lovar er en kväll i vacker i en unik miljö ni sent kommer glömma!

Kapacitet

På Åsby Hotell erbjuder vi olika lokaler i olika storlekar allt beroende på möblering. I vårt största lokal ”Showrestaurangen” tar vi emot upp till 200 personer för middag, show eller andra event. Vi erbjuder även mindre lokaler där ni som sällskap får sitta ensamma.

Öppettider

Vi anpassar och skräddarsyr lösningar för våra gäster. Vårt hotell har öppet varje dag i veckan och utöver detta erbjuder vi anpassade öppettider för event.

Mat

Vi erbjuder allt från 3-rätters middagar till enklare middagsbufféer. Under november till december erbjuder vi även Julbord & Show.

Dryck

Vi har fullständiga rättigheter och erbjuder något för alla. Testa en av våra populära drinkar eller varför inte vår egna must?

Underhållning

Vi har fullt utrustade lokaler och kan erbjuda lokaler för både DJ, band, föreläsare samt övriga aktiviteter vid för bokning. I vår största lokal finns även tillgång till en scen.

Utrustning

Vi har fullt utrustade lokal gällande musik, ljud och ljus. Våra lokaler även utrustade med projektor eller tv-skärmar.

Adress

Skantzgatan 7
734 22  HALSTAHAMMAR

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Vad ingår?
Festpaket
Välkomstdrink
3-rättersmiddag
2 glas med ombjud
Kaffe/te
Lokal
Frånpris Festpaket: 869 kr/person + lokalhyra 10 000 kr

Vad ingår?
Bröllopspaket
Brudskål
3-rätters bröllopsmeny inkl. 3 glas vin
Kaffe/te
Bordsdekorationer
Lokal
Frånpris Bröllopspaket: 1015 kr/person + lokalhyra 10 000 kr

Antal personer 10 - 200

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta