Linköping Konsert & Kongress - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

Linköping Konsert & Kongress

Välkommen till en av Sveriges största kongress- och konsertanläggningar. En Svanenmärkt anläggning mitt i hjärtat av Linköping, med ett brett och levande utbud av möten, konserter och event.


Anläggningen har över 20 olika lokaler i samma byggnad. Lokaler och miljöer är flexibla på Konsert & Kongress och inget arrangemang är för stort eller för litet. Oavsett om ni vill arrangera en konsert, show eller söker en lokal för ett styrelsemöte eller en konferens har vi lokaler som passar utmärkt. Våra stora öppna ytor lämpar sig ypperligt för mässor, utställningar och större mottagningar.
I vår egen restaurang komponerar kunniga kockar menyer efter önskemål.

Kapacitet

Vi har ett flertal festlokaler som passar för ditt behov. Du kommer in i lokalen och slås av en sådan där härlig känsla. Ni vet när man känner det på sig att det kommer att bli en riktigt rolig kväll. Allt är redan ordnat, allt är klart. Du behöver bara komma hit och sätta dig till bords och njuta av en fantastisk kväll.

Öppettider

Vi har öppet året runt med undantag för tre veckor i juli då vi stänger för sommaren.

Mat

Svanenmärkt restaurang med närodlad mat. Våra duktiga kockar lagar en fantastisk måltid till dig och ditt sällskap. Sitt vid en vacker dukning och njut av mat, dryck och service. Vi har ett brett och tilltalande utbud av mingeltallrikar, middagsmenyer och buffeér som passar för ert festtillfälle.

Underhållning

Hör av er till oss så hjälper vi till att rekommendera och boka den underhållning som passar er bäst. Vi anordnar möten, middagar och event dagligen och finns där för att ge er förutsättningarna för att skapa just er fantastiska kväll.

Utrustning

Hör av er till oss för att få rätt teknik till er fest. Vi har både musikanläggning, ljussättningar, projektor och alla typer av möblemang tillgängliga för din fest och ger gärna förslag på vad ni ska satsa på för att skapa rätt känsla.

Adress

Konsistoriegatan 7
582 22  LINKÖPING

Passar för

Studentfest, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta