7A Odenplan - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest

7A Odenplan

Fest, mingel eller middag? Upplev vår anläggning med flexibla lounger, takterrass och god mat – ett stenkast från Odenplan, på bästa läget i Vasastan. Här erbjuds stora och flexibla festlokaler för alla typer av företagsevent och privata tillställningar.

20-350 personer Öppet till 01:00

7A Odenplans största lokal bjuder på hela 6 meters takhöjd och har ett fantastiskt ljusinsläpp genom glastaket som sträcker sig över lokalen. Här tar vi emot upp till 200 personer i sittande middag. I lokalhyran ingår alltid fast scen, huvudprojektor med 6 kompletterande skärmar på sidorna av lokalen. Givetvis kan hela våningsplanet om 2000 kvadratmeter abonneras för att garantera den privata känslan och anonymiteten.

Anläggningen har även två terrasser varav den ena är en unik takterrass med stor bar och generös mingelyta. Här passar det perfekt att anordna storslagna fester med en fantastisk utsikt över Vasastans takåsar och privat ingång direkt från Odengatan. På markplan, en trappa ner, hittar du Gyldénterrassen som även den går att boka för allt från företagsevent till privata tillställningar.

Mat och dryck är en viktig del av en lyckad fest. På 7A Odenplan har man därför valt att samarbeta med välrenommerade kockar som tar fram hälsosamma och hållbara menyer efter säsongens råvaror. Här kan ni komponera ihop en härlig trerättersmiddag med dryckespaket eller välja bland färdiga buffémenyer som inte kommer göra er besvikna.

Våra certifierade mötesrådgivare och projektledare hjälper till under hela planeringsprocessen – från idé till succé.

Kapacitet

7A Odenplans största lokal bjuder på 6 meters takhöjd och ett fantastiskt ljusinsläpp genom glastaket som sträcker sig över lokalen.
Här kan ni vara upp till 200 middagsgäster. I lokalhyran ingår alltid bland annat fast scen, huvudprojektor med 6 kompletterande skärmar på sidorna av lokalen. Glasväggarna i den bakre delen av lokalen kan skjutas undan och öppnas upp mot den tillhörande loungen om så önskas. Passande för mingel i loungemiljö. Ovan detaljerad kapacitet avser vår största lokal. Flera lokaler finns tillgängliga i varierande storlekar.

Öppettider

Årets alla dagar.

Mat

7A Odenplan har valt att samarbeta med välrenommerade kockar som tar fram hälsosamma och hållbara menyer efter säsongens råvaror. Här kan ni komponera ihop en härlig trerättersmiddag eller välja bland färdiga buffémenyer som inte kommer göra er besvikna.

Dryck

7A Odenplan har fulla rättigheter och tar gärna fram dryckespaket till ert arrangemang.

Underhållning

Endast fantasin sätter gränser!

Utrustning

Alla lokaler har projektorer eller TV-skärm. I de större lokalerna ingår alltid mikrofon eller headset. Önskas annan teknik går det enkelt att boka på.

Adress

Norrtullsgatan 6, Odengatan 65
113 29  STOCKHOLM

Passar för

Privat fest, Födelsedagsmiddag, Bröllop, Mingel, Företagsarrangemang, Konferens dagtid, Övrigt

Typ av lokal

Festvåning, Restaurang

Antal personer 20 - 350

Stänger kl 01:00

Du kan inte ta med egen mat.

Du kan inte ta med egen dryck.


Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta