Utställarplats event - | Festplatsen.se - lokaler för bröllop, event och fest
Om oss > Medverkan och annonsering > Utställarplats event

Utställarplats event

Knyt nya relationer under effektiva timmar. BokningsBolaget arrangerar affärsdrivna och kreativa mässor och event på väl utvalda platser, alltid med en guldkant för både utställare och besökare. Här får ni bland annat tillfälle att träffa BokningsBolagets avtalskunder samt andra intressanta köpare. Vi genomför tre typer av event under 2024 och 2025: After Work med speedmeeting och hemlig gäst, Lyxtorsdag och den norska motsvarigheten Luksusmandag, tre event som samlar starka konferens- och eventköpare.

LYXTORSDAG

Under några effektiva timmar träffar du konferens- och mötesplanerare där inramningen är lite lyxigare och lite godare och mer av affärer och nätverkande. Lyxtorsdag är den välbesökta workshopen med guldkant som bjuder på bubbel och babbel, mingel under kontrollerade former och många affärsmöjligheter. Varje utställare har en aktivitet på sin utställarplats som engagerar köparna och gynnar utställaren och får eventet att blomstra.                    

PLATSER: Stockholm & Göteborg
TID: 16:00-18:30
DATUM:
Se vår kalender här->>

AFTER WORK MED HEMLIG GÄST

Speedmeeting och AW i symbios! Våra After Works kännetecknas av en härlig mix av speedmeeting b2b med konferens- och eventbokare, goda drycker och tilltugg under avslappnade former. Eventen genomförs på centrala mötesplatser och är mindre och mer exklusiva och bjuder in till nätverkande. Vi kryddar eventet med avslutande tête-a-tête samtal med vår hemliga gäst, som förblir hemlig fram till intervjun. Max 16 anläggningar och 50 köpare per tillfälle.

Tidigare hemliga gäster: Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Amelia Adamo, Anne Lundberg, Annika Sjöö, Jessica Frej, Anna-Lena Brundin, Babben Larsson, Camilla Thulin med flera.

PLATSER: Stockholm, Göteborg, Malmö
TID: 16:30-19:00
DATUM: Se vår kalender här->> 

LUKSUSMANDAG

Luksusmandag är den norska motsvarigheten till Lyxtorsdag som arrangeras på Grand Hotel Oslo den 10 mars 2025. Möt köpstarka norska konferensbokare under några effektiva timmar där inramningen är lite lyxigare och lite godare och mer av affärer och nätverkande. Luksusmandag är den välbesökta workshopen med guldkant som bjuder på bubbel och babbel, mingel under kontrollerade former och många affärsmöjligheter.

PLATS: Grand Hotel Oslo
TID: 16:00-18:30
DATUM: Se vår kalender här->>

För information och bokning:

maria.heijel@bokningsbolaget.se  070-090 95 18   
susanne.wikner@bokningsbolaget.se 08-506 285 29
katarina.niss@bokningsbolaget.se 08-540 233 90

Medverka i våra kanaler

För att medverka behöver du ha ett exponeringspaket som du bokar genom kontakt med våra säljare. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort för att berätta om våra paket för exponering.

Eller ring oss direkt på telefon: 08-506 285 00.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiotre med siffror i fältet här

Kontakta festlokaler

Använd vårt verktyg för att kontakta flera aktörer. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de aktörer du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.

Steg 1: Samla de du vill kontakta